Stadig DeFi boom? WBTC-udstedelse overgik Bitcoins, der er udvindet siden 9. august

Det samlede antal WBTC, dvs. Bitcoins indpakket på Ethereum, er steget markant. WBTC-udstedelse siden 9. august har oversteget det samlede antal udvindede Bitcoin på samme tid. Mens dette fortæller om den høje efterspørgsel efter WBTC, har mange mennesker sammenlignet stigningen som et resultat af det blomstrende DeFi-marked.

WBTC-udstedelse overstiger Bitcoins ‘

I en nylig tweet delte Zack Voell, en digital valutaanalytiker, at den øverste cryptocurrency tokeniseres til at blive brugt på Ethereum mere end de er udstedt. Som Voell delte fra Dune Analytics og CoinMetrics, udgjorde WBTC-udstedelse den 9. august 6.785, mens Bitcoin Loophole udvindes på samme tid kun var 5.738.

På grund af grundstrukturen i Bitcoin var det næsten umuligt at overføre kryptoen til Ethereum blockchain. Derefter cam WBTC, som gjorde det muligt for brugere at konvertere deres Bitcoin på Ethereum og bruge det på Decentraliserede Finans (DeFi) protokoller som WBTC. Efterhånden som mere Bitcoin symboliseres på Ethereum, indikerer det, at der er stor efterspørgsel efter Bitcoin blandt DeFi-bruger.

Stigningen i WBTC-udstedelse bidrager sandsynligvis til den stigende mængde værdier, der er låst i DeFi. Som Cryptopolitan rapporterede , er antallet af kryptos låst i DeFi i alt over 6 milliarder dollars.

Bitcoin er nu en vigtig del af DeFi

I tråd med den bølgende WBTC udstedelse, Ren chef teknisk officer Ren, Loong Wang, kommenterede :

“Bitcoin er nu en ubestridelig del af DeFi med $ 420 MUSD BTC på Ethereum, i en eller anden form. I løbet af det sidste døgn er over $ 24M blevet flyttet gennem Ren for at blive brugt til landbrugsudbytte. Enhver, der ikke genererer APY lige nu med deres BTC, sover. ”I mellemtiden oplyste Coinbases Max Bronstein , at den stigende efterspørgsel efter WBTC også skyldes incitamenterne til at holde BTC på Ethereum. Bronstein nævnte, at brugere af Curve Finance modtager over en procent dagligt for lang Bitcoin.

About